Vase sparte

De aici incep problemele dar tratate din timp va scutiti de suferinte inutile si picioarele d-voastra vor fi mereu frumoase

Vase sparte

Vasele sparte au origine hormonala, femeile fiind principala lor victima. La inceput, sunt izolate si apar pe partea externa a coapselor si a gambelor, dar, in timp, se pot forma adevarate retele de culoare roz, albastru sau chiar mov, situate adanc sub piele. Netratata, aceasta retea poate sa se dezvolte si problema devine complicata.

Se considera ca originea vaselor sparte sta in predispozitia genetica (90%), la care se adauga o serie de factori precipitanti - hormonii, consumul de alcool, fumatul, statul prelungit in picioare, expunerea prelungita la soare.

Sunt suspectati si o serie de factori agresivi, care afecteaza circulatia cum ar fi: epilarea cu ceara fierbinte, folosirea saunei, baile fierbinti, alimentatia dezechilibrata, excesul de greutate. De asemenea, vasele sparte se pot instala si ca urmare a unui masaj agresiv sau a cafeniei prezente in compozitia anumitor creme anti-celulitice.

programare
Doctori inovatori

Protocoalele clinicii au fost create de Dr. In. Mohammad Abu Baker, unul din cei mai renumiti doctori in flebologie din lume are mai multe inventii recunoscute pe plan mondial, si au preluate si imbunatatite de Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea, seful clinicii de chirurgie Tulkarem.

Echipamente ultra-moderne

Echipamente ultra-moderne de operatie cu laser liniare, operatie cu laser radiale, eco-dopplere. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.

Vorbim pe limba d-voastra

In cei peste 30 de ani de experienta Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea a inteles ca este important ca pacientul sa fie mai degraba un prieten decat un bolnav oarecare si de aceea fiecarui pacient ii este explicat intr-un limbaj obisnuit procedurile si diagnosticul avut.

Cea mai moderna clinica din Romania

Clinica de flebologie Tulkarem este unica clinica DEDICATA bolilor varicelui fiind totodata si ultra-modern utilata pentru a face fata celor mai exigenti pacienti. Dotata cu parcare pacienti, lift pentru persoane cu dizabilitati, rezerve pentru pacientii care trebuie sa ramana internati, toate dotate ultra-modern pentru a transforma o experienta in mod normal neplacuta in una cu cat mai putin neplacuta.