<Prezentarea clinicii boli varicoase Tulkarem

echipa tulkarem

Experienta, inovatia si dorinta de respecta juramantul lui Hypocrat ne definesc

<

Cine suntem

TULKAREM este prima clinica particulara de flebologie (varice) din Romania, fiind infintata in 1991. Hiperclinica de varice TULKAREM pune la dispozitia publicului larg din tara si din strainatate cele mai rapide si eficiente metode de tratare a bolii varicoase, chirurgical (chirurgie estetica selectiva a varicelor), metode endovenoase (scleroterapia ecoghidata cu spuma, laser endovenos de toate tipurile, closure cu radiofrecventa toate tipurile, abur).

Hiperclinica de varice TULKAREM este prima clinica particulara de flebologie (varice) din Romania, fiind unica pe plan mondial.

detalii

Doctorul cazurilor disperate

Tehnicile folosite de Dr. In. Mohammad Abu Baker sunt unice si speciale ceea ce ne permit noua, la Clinica de varice Tulkarem sa operam cazuri extreme de boli varicoase.

Experienta Tehnica Costuri Succes

de ce tulkarem

Seful clinicii noastre Dr. In. Mohammad Abu Baker are peste 27 de ani experienta in domeniu, alaturi de dansul se afla o echipa de medici ce au studiat tehnici inovative, de la inventatori si cei mai buni in domeniul flebologie, dar si o echipe de asistente si personal auxiliar cu foarte mare experienta in domeniu.
Clinica de flebologie Tulkarem este unica clinica DEDICATA bolilor varicelui fiind totodata si ultra-modern utilata pentru a face fata celor mai exigenti pacienti.
Dotata cu parcare pacienti, lift pentru persoane cu dizabilitati, rezerve pentru pacientii care trebuie sa ramana internati, toate dotate ultra-modern pentru a transforma o experienta in mod normal neplacuta in una cu cat mai putin neplacuta.
Clinica noastre este dotata cu echipamente ultra-moderne de anesteologie si operatie cu laser, eco-dopplere. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.
Pentru Dr. In. Mohammad Abu Baker nu sunteti doar un pacient ci un prieten care are o mica problema. Pe care domnul doctor Mohammad Abu Baker si echipa clinicii Tulkarem vor face tot posibilul sa o elimine.
Vom face tot posibilul ca perioada de convalescenta sa fie cat mai scurta iar operatiile cand mai putin evazive astfel incat sa fiti inca unul din prietenii nostri tratati ambulator.

Beneficiile clinicii TULKAREM

Doctori inovatori

Dr. In. Mohammad Abu Baker, unul din cei mai renumiti doctori in flebologie din lume are mai multe inventii recunoscute pe plan mondial, si sa inconjurat de o echipa tanara care a invatat atat de la domnul dr. Mohammad Abu Baker cat si de la alte nume recunoscute din domeniu.

echipamente moderne

Echipamente ultra-moderne de anesteologie si operatie cu laser, eco-dopplere. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.

Vorbim pe limba d-voastra

In cei peste 27 de ani de experienta Dr. In. Mohammad Abu Baker a inteles ca este important ca pacientul sa fie mai degraba un prieten decat un bolnav oarecare si de aceea fiecarui pacient ii este explicat intr-un limbaj obisnuit procedurile si diagnosticul avut.